2018-10-25 05:39:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Gyümölcsöző üzleti kapcsolatot alakíthat ki

Napi horoszkóp október 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Bika jegyében van. A hirtelen elhatározásoktól ma óvakodjon, flörtölni is csak akkor flörtöljön, ha még keresi az Igazit. Nem ártana, ha rendezné a viszonyát a kollégáival, mert a jelenlegi helyzet megakadályozza a sikerét.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Legyen megfontolt: inkább szalasszon el pár lehetőséget, semmint hogy minden megtakarított pénzét kockára tegye! Próbáljon meg végre a párja kedvében járni, és ezzel oldani a feszültséget!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A bolygók jelzése szerin meglehetősen szorongó, borús hangulatban van. Ne féljen annyira a következményektől! Az örökös aggodalmaskodással csak azt éri el, hogy elüldözi maga mellől azokat, akik eddig úgy hitték, ön akármit meg tud oldani. Szedje össze magát!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Bika jegyében van. Ami eddig bizonytalan volt a munkájában, hirtelen rendeződik, ha késve is, de beérik korábbi erőfeszítései gyümölcse. Törődjön többet a barátaival, rövidesen fontos szerepet játszanak majd az életében!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap már belépett a Skorpió jegyébe. A váratlan helyzetek napja a mai, de mindent sikerül megoldania. Mások is látják, milyen jól megállja a helyét: miközben ők még a szituációt igyekeznek átlátni, ön már meg is lelte a kiutat.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Gyümölcsöző üzleti kapcsolatot alakíthat ki egyik régi kollégájával, aki időközben magas pozícióba jutott, vagy önállósította magát. Arra azért számítson, hogy a most induló együttműködés során már közel sem lesz olyan bensőséges a hangulat, mint régen volt.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Végre megkapja azt a támogatást, ami nemcsak a munkáját, a karrierjét segíti, hanem az önbizalmát is megerősítheti. Figyelje a színfalak mögötti eseményeket, mert érdekes összefüggéseket fedez fel, és a háttérben segítőket is talál.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Végre megkapja azt a támogatást, ami nemcsak a munkáját, a karrierjét segíti, hanem az önbizalmát is megerősítheti. Figyelje a színfalak mögötti eseményeket, mert érdekes összefüggéseket fedez fel, és a háttérben segítőket is talál.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold már a Bika jegyében jár, a Nap pedig az ön jegyébe lépett. Úgy érzi, képtelen a dolgai végére jutni, mert ideje nagy részét a mások hibáinak korrigálásával kell töltenie. Próbálja rendszerezni a feladatait, s ha másként nem megy, ütemezze át a teendőket.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Bika jegyében jár. Bármibe fogjon is, biztosan sikerrel jár. Használja fel ezt a kedvező időszakot új ismeretségek, barátságok kötésére is, ezek később még hasznosak lehetnek!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Nap már a Skorpió jegyébe lépett. Nagyon népszerű lesz, bárkit képes majd elszórakoztatni a történeteivel. Újdonsült partnere viszont féltékenykedni kezdhet!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A pénzügyek kerülnek porondra, ha valamilyen tartozása van, jobb, ha önként kiegyenlíti a számlát. A munkahelyén érdekes feladattal bízzák meg? Ha sikerül, kivívhatja a többiek elismerését!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: